Sielunkartta® -elävän astrologian koulutus

Koulutusohjelma - verkkokurssit, masterclass ja mentorointi

Vuodenkierto elävän astrologian polulla | Sielunkartta® alk. 20.3.2023

Haluaisitko lähteä kanssani matkalle? Sellaiselle luontoseikkailulle, minkä voit tehdä vaikka omalla sohvalla, mutta mikä avaa ymmärrystäsi, syventää itsetuntemustasi, ällistyttää, ihmetyttää, koskettaa ja inspiroi yhtä aikaa.

Aloitamme kevätpäiväntasauksen tuntumassa uuden koulutuksen, tai siis matkan, joka vie sinut kehittämäni luontokeskeisen elävän astrologian myötä omaan ytimeesi. Tutkimaan, oivaltamaan ja löytöretkeilemään, sekä tekemään uusia aluevalloituksia omassa sisimmässäsi – mikä tietenkin heijastuu myös ulkoiseen elämääsi.

Astrologia tutkii aikaa, ajan laatua. Sinä olet erään hetken ilmentymä.

Astrologinen vuodenkierto -kurssi on tutkimusmatka itseesi ja omaan elämääsi.

Teemme yhdessä matkaa koko vuodenkierron ajan, niin että kerran kuukaudessa pääset sukeltamaan yhteen kahdestatoista perusenergiasta – suhteessa itseesi.

Kurssi sisältää 12 luentoa tehtävineen.

Koulutus tapahtuu etänä, ja tarvitset sitä varten internetyhteyden ja laitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) jolla pääset kuuntelemaan luennot ja tekemään tehtävät.


Kulje kierros auringon ympäri avautuen syvälle kosmiselle viisaudelle.

Yhdisty omaan sisimpääsi ja syvempään luontoyhteyteen, mitä olet koskaan osannut edes kuvitella.

Koulutus alkaa kevätpäiväntasauksen aikaan, ja kuljemme yhdessä auringon kanssa, sen kiertäessä vuodessa koko eläinradan.

Joka kuukausi auringon astuessa uuteen energiaan, avautuu uusi moduuli. Moduuli sisältää oppimateriaalia äänitiedostoina, kuvina ja tekstinä.

Jokainen moduuli on syväsukellus omaan itseesi, elämääsi ja ihmissuhteisiisi.

Oppimateriaalin ohessa saat innostavia, luovia ja elämyksellisiä tehtäviä, jotka tekevät kurssista ainutlaatuisesti juuri sinun näköisesti ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

Vuodenkierto -verkkokurssi on ensimmäinen kurssikokonaisuus nyt alkavassa koulutusohjelmassa. Sen aikana saat tietoa ja ymmärrystä siitä, miten eläinradan kaksitoista perusenergiaa ilmenevät luonnossa, vuodenajoissa, päivänkierrossa, kuunvaiheissa, ihmistietoisuuden kehitysvaiheissa ja ikäkausissa.

Ja tärkeimpänä kaikessa, pääset soveltamaan kaikkea oppimaasi omaan itseesi ja elämääsi. Kyseessä onkin siis parhaimmillaan sekä taianomainen tutkimusmatka itseesi, että terapeuttinen ja eheyttävä kasvupolku. Kun yhteys luontoon sisälläsi sekä ulkopuolellasi vahvistuu, alat nähdä itsesi uusin silmin. Myötätunnon herääminen ja itsensä hyväksyminen herää, kun ymmärrät että olet juuri sellainen, kuin sinun kuuluukin olla. Sen vaikutuksesta voit kokea korkeamman potentiaalisi heräävän ja vanhojen esteiden väistyvän uuden tietoisuuden myötä.

Mitään erityistä ennakko-osaamista ei tarvita, olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Vilpitön kiinnostus aihetta kohtaan riittää. Ja vaikka astrologia olisi sinulle jo hyvinkin tuttua, vaikka olisit harjoittanut sitä pitkään, niin tämä kokemuksellinen ja syvä prosessi elävän astrologian johdattamana, tuo sinulle varmasti aivan uusia oivalluksia, aiempaa kokonaisvaltaisemman näkökulman astrologiaa ja omaa elämääsi kohtaan, sekä kauniin muutoksen tietoisuudessasi.

Astrologinen vuodenkierto auttaa sinua näkemään, kokemaan ja ymmärtämään ulottuvuuksia, joiden olemassaolon olet ehkä aistinut, mutta et ole päässyt täysin yhteyteen niiden kanssa.


Elävä Astrologia ja Sielunkartta® -koulutukset

Elävä Astrologia on luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava elävän astrologian suuntaus, joka juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin. Oppiminen tapahtuu elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsensä kohtaamisen ja henkisen kasvun kautta, avautumalla ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä.

Vuodenkierto -verkkokurssi on ensimmäinen kurssikokonaisuus nyt alkavassa koulutusohjelmassa.

Voit osallistua koulutukseen riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Tervetuloa mukaan tälle ainutkertaiselle matkalle, jonka taianomaisuus ja elämää muuntava voima avautuu sinulle askel askeleelta, kun saat kokea millaista on kulkea todellista astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.

Täältä löydät kaikki kurssia koskevat tarkemmat tiedot. Lue lisää.

Sielunkartta® -elävän astrologian koulutusohjelma

Haluatko oppia astrologiaa elävässä yhteydessä elementteihin, vuodenaikoihin ja luonnonilmiöihin?

Oletko erilainen oppija, jonka monimutkainen, tekninen ja puhtaasti älyllinen lähestymistapa jättää kylmäksi?

Miltä tuntuisi ymmärtää astrologiaa, ei vain mielen avulla, tyhjinä sanoina ja ulkoa opittuina fraaseina, vaan elävänä kokemuksena?

Mitä jos voisit tuntea itsessäsi astrologian ytimessä olevat voimat ja osata välittää tätä kokemuksellista ja elämyksellistä tietoa muillekin ainutlaatuisen elävällä ja koskettavalla tavalla?

Olisitko valmis lähtemään syvälliselle ja elämää muuntavalle tutkimusmatkalle omaan sisimpääsi, ymmärtämään sielunsuunnitelmaasi koodattuja ohjelmointeja, tunnelukkoja, karmallisia haasteita, ja saada samalla käyttöösi suurimmat valmiutesi kulkiessasi kohti alati kirkastuvaa elämäntehtävääsi?

Oletko unelmoinut voivasi saada todella perusteellista, selkeää ja käytännönläheistä opastusta siihen, miten voit alkaa tehdä astrologiaa ammatillisesti, joko osana nykyistä työtäsi tai täysin uuden urapolun muodossa?


Sielunkarttakoulutus on ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava koulutusohjelma.

Kyseessä on luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin perustuva lähestymistapa, jossa oppiminen tapahtuu elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsensä kohtaamisen ja henkisen kasvun kautta, avautumalla ammentamaan elävää tietoa suoraan  lähteestä.

Tämä elävän astrologian koulutusohjelma on luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava astrologian suuntaus.

Sielunkarttakoulutus on paljon enemmän kuin vain kurssi jossa opit astrologiaa. Kyseessä on syvällinen ja parhaimmillaan elämää muuntava prosessi, jossa opit paljon uutta itsestäsi, ihmissuhteistasi, tarkoituksestasi ja elämän perimmäisistä lainalaisuuksista.


Voit osallistua Sielunkarttakoulutukseen riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja se on rakennettu niin, että oppiminen tapahtuu kokemuksellisesti ja elämyksellisesti. Kurssin jälkeen todella tiedät ja tunnet itsessäsi, mistä opituissa asioissa on kysymys, ilman että asioista tulee vain ulkoa opeteltua, monimutkaiselta tuntuvaa ja vaikeasti sisäistettävää mielen sisältöä.

Se että astrologia - sielunsuunnitelmat, ajan energiat ja ihmissuhdedynamiikat - alkaa avautua sinulle omakohtaisena, syvällisesti sisäistettynä kokemuksena, tekee sinusta erinomaisen astrologisten karttojen tulkitsijan. Kun astrologinen ymmärrys kumpuaa sydämestä eikä mielestä, siinä on todella puhutteleva ja koskettava laatu.

Tervetuloa mukaan tälle ainutkertaiselle matkalle, jonka taianomaisuus ja elämää muuntava voima avautuu sinulle askel askeleelta, kun saat kokea millaista on kulkea todellista astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.

Ennen pyhiin kirjoituksiin syventymistä ja sutrien loputonta laulamista on opittava lukemaan lumen, tuulen ja sateen lennättämiä rakkauskirjeitä. Zen-munkki Ikkyu

Koulutuksen järjestää pitkän linjan ammattiastrologi, ratkaisukeskeinen terapeutti ja läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä. Hän on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt asiakastyötä, kouluttanut, kirjoittanut ja luennoinut astrologiasta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen. Monipuolisen ammattitaitonsa lisäksi Kirsillä on myös yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä.

Elävän astrologian koulutusohjelma tarjoaa sinulle näkökulmaltaan ainutlaatuisen, laadultaan korkeatasoisen, selkeän ja perusteellisen pohjan, mistä käsin voit alkaa tulkita astrologisia syntymäkarttoja sekä ajankuvaa. Koulutus on samalla myös tietoisuutta laajentava, todellista itsetuntemusta syventävä, sydäntietoisuutta ja henkisiä kanavia avaava vihkimyspolku, joka voi muuttaa elämääsi ja sinua ihmisenä perustavanlaatuisella tavalla.

HUOM! Kyseessä ei ole verkkokurssi, vaan yhdessä ryhmänä aikataulun mukaisesti tapahtuva koulutus.