Toimitus-, peruutus- ja maksuehdot

Toimitus-, peruutus- ja maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua tai yritystäsi (myöhemmin: asiakas), jos ostat yritykseltämme (myöhemmin: palveluntarjoaja) maksullisia palveluja. Yrityksemme yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.

Toimitusehdot

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastamme tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä toimitus-, palautus- ja maksuehdot. Käyttämällä sivustoa/palveluja/materiaaleja asiakas hyväksyy myös palvelun käyttöehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatamme tietosuojalakia. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme tästä.

Verkkokauppa ja palvelut on tarkoitettu yrityksille ja yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.

Peruutusehdot

Palveluillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Aika lasketaan alkavaksi verkkokauppaostoksissa ostoksen tekopäivästä, ja muutoin tehdyissä tilauksissa palvelun sopimispäivästä, ajanvarauksesta tai ilmoittautumisesta koulutukseen tai muuhun ryhmään.

Peruuttamisoikeutta voi käyttää, vaikka palvelun suorittaminen olisi asiakkaan pyynnöstä aloitettu ennen 14 päivän mittaisen peruuttamisajan päättymistä. Jos palvelun toimittaminen on jo aloitettu ja se peruutetaan, on palveluntarjoajalla oikeus veloittaa asiakasta tehdystä työstä asianmukaisesti.

Jos palvelu on jo tuotettu kokonaan, sitä ei voi enää peruuttaa.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla. Kerro, minkä palvelun haluat peruuttaa, ja mille tilille rahat palautetaan. Ilmoita tilinumero IBAN-muodossa.

Koulutusohjelmat

Ilmoittautuminen Sielunkartta®-koulutusohjelmaan on sitova, eikä peruuttaminen ole mahdollista enää koulutuksen alettua. Näin ollen koulutusmaksua ei palauteta, eikä hyvitetä enää sen jälkeen, kun koulutusohjelma on käynnistynyt. Mikäli koulutuksen maksu on sovittu suoritettavaksi osamaksulla, summa on maksettava kokonaisuudessaan, vaikka asiakas jättäisi koulutuksen kesken.

Osallistuessaan koulutukseen asiakas sitoutuu maksamaan koko koulutusmaksun, riippumatta siitä mistä syystä hän koulutuksen keskeyttää. Siinä tapauksessa, että palveluntarjoaja peruuttaisi tai keskeyttäisi koko koulutuksen, maksu palautetaan asiakkaalle joko kokonaisuudessaan tai siltä osin, miten koulutusta olisi jäljellä.

Vastaanotto ja etänä tapahtuva asiakastyö

Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa asiakkaan tulee perua hänelle varattu aika viimeistään vuorokautta aikaisemmin, jolloin ennakkoon maksetun palvelun hinta palautetaan asiakkaalle. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa. Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä, niin vastaanotolla, etänä kuin puhelimitse tapahtuvissa palveluissa.

Palvelumme ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi tilanteessa, jossa vaikuttaa siltä että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palvelumme eivät olisi hyödyksi asiakkaalle, palveluntuottajalla on oikeus perua asiakkaan varaama palvelu ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Maksuehdot

Tarjoamme verkkokaupassamme erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Verkkokaupan maksujenvälityspalvelun tarjoajana toimii Visma Pay.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Jos asiakas tilaa palvelun muutoin kuin verkkokaupan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voimme siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Osallistuessaan Sielunkartta®-koulutusohjelmaan asiakas sitoutuu maksamaan koko koulutusmaksun, silloinkin jos hän keskeyttää koulutuksen.

Mikäli asiakas jättää koulutuksen kesken, eikä koulutusmaksua ole suoritettu, tulee koulutus maksaa täysimääräisenä ennen koulutuksen keskeyttämistä. Mikäli asiakas jättää koulutusmaksun joko kokonaan tai osittain suorittamatta, siirrämme maksamatta jääneen laskun perintätoimiston hoidettavaksi.

Siinä tapauksessa, että palveluntarjoaja peruuttaa tai keskeyttää koko koulutuksen, maksu palautetaan asiakkaalle joko kokonaisuudessaan tai siltä osin, miten koulutusta olisi jäljellä.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskustelemalla ja näitä ehtoja tarkasti lukemalla. Jos sopuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan viime kädessä Helsingin käräjäoikeudessa.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä meihin. Haluamme aina varmistaa tyytyväisyytesi tuotteisiimme ja palveluihimme.

Palveluntarjoajan yhteystiedot

Kirsi Halla-Seppälä | Aurea Dama
Y-tunnus: 2207988-0
yhteys@kirsihallaseppala.fi

Pyydämme yhteydenottoja aina ensisijaisesti sähköpostitse. Tämä varmistaa myös sen, että mahdollisissa epäselvissä tilanteissa keskusteluistamme on kirjallinen tallenne.