Tervetuloa uuteen blogiin!

Aiheet:
pexels-photo-816042

Tervetuloa uudelle sivustolleni, tutustumaan Elävään Astrologiaan. Sivujen rakentaminen on vielä kesken, mutta jatkossa löydät täältä kaikki Sielunkartta-astrologiaa käsittelevät koulutukset, palvelut ja kirjoitukset. Ja kunhan saadaan sivusto kuntoon ja blogi pyörimään, pääset lukemaan täältä astrologisia artikkeleita, ajankuvia, tulkintoja ja muuta aiheeseen liittyvää materiaalia.

Elävä Astrologia on ainutlaatuinen, perinteisestä astrologiasta merkittävällä tavalla poikkeava, läsnäolosta, luontoyhteydestä ja mytologiasta ammentava astrologian suuntaus. Luonnon rytmien, vuodenaikojen vaihtelun ja ajan syklien avulla, se ohjaa meitä kohti yhä syvempää itsetuntemusta, alitajuisista ohjelmoinneista vapautumista, sekä luovaa ja autenttista itseilmaisua.

Voit siis uskoa, että pääset pian nauttimaan todella kiinnostavista kirjoituksista, sekä muusta tuoreesta, raikkaasta ja herkullisesta astrologisesta sisällöstä tällä sivustolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.